'Moed maakt alle andere eigenschappen mogelijk.' Winston Churchill

Moed Crafting Gedurfde Gesprekken en Gedurfd Leiderschap

Waarom Moed Crafting?

Moed kan je niet versterken in een traditionele training. Daarom introduceren wij Moed Crafting. Deze aanpak gaat ervan uit dat je niet "even" verandert maar dat je - volledig op maat - door vallen en opstaan, stappen zet. Je boetseert je leiderschap en met een realistische aanpak verander je in de gewenste richting. Zo voorkom je dat je na de sessies met een goed gevoel de praktijk ingaat maar dat er in het echt niets verandert.

Moed Crafting krijgt vorm met scherpe feedback, 95 % casuïstiek en vooral door goed per persoon te kijken wat noodzakelijk is. Dat betekent dan ook dat we geen programma draaien en weinig tot geen theorie inbrengen. Jouw praktijk bepaalt het programma. Om dit waar te maken is de groep nooit groter dan acht personen en kijken we vooraf goed naar de samenstelling.

Moed Crafting: Gedurfd Leiderschap

In drie dagen maak je werk van je moed-factor. Dit begint met het inzichtelijk maken van jouw moed. Vervolgens gaan we door casuïstiek op te pakken zorgen dat je de moeilijkste momenten ook aangaat. Uitgangspunt is niet dat je nu laf bent maar wel dat je er nog meer uithaalt door moed te tonen.

Moed Crafting: Gedurfde Gesprekken

In deze tweedaagse leer je de kritieke momenten in gesprekken herkennen en ga je op basis van jouw casuïstiek aan de slag om in gesprekken meer durf te tonen. Om wat voor gesprekken het ook gaat: je kan altijd sterker voor de dag komen. Jacco van der Berg (auteur van het GROTE Gesprekken boek) staat aan de basis van deze tweedaagse.

Wil je meer meer weten?

Ga naar:

www.vierkantemetermoed.nl